Vincles cançoners

Si t’agraden les cançons i la gent que les cuida (parlant-ne o fent-les lluir a la xarxa), hi ha alguns webs que et poden agradar. Vaja, a mi m’agraden… Mira:

· Martí Bou té un bloc inquiet amb una secció de “Cançons per…” Entre el periodisme cultural i el testimoni literari, Bou il·lumina discos, intèrprets i cançons.

· The Camera Album és una de les propostes més creatives (en termes d’adequació entre mitjà i contingut, i per ambició) que presenten cançons amb enregistraments propis, comentades pels seus autors, amb lletres traduïdes… Excel·lent.

· Waaau Tv és també una font impagable d’enregistraments originals en vídeo, combinats amb entrevistes i videoclips seleccionats.

· Concerts privats és el que el seu nom indica, i recull a Internet coses (moments plens) que ha emès per la xarxa de les teles locals, amb una realització molt respectuosa amb els músics.

· The Neighbors Dog és també un programa de la tele (canadenca) amb un arxiu preciós a Internet. És estremidor el material que van enregistrar amb Vic Chesnutt acompanyat de Guy Picciotto (ex Fugazi) i d’una banda afinadíssima, poc abans de deixar-nos.

· Tots Sants és una descoberta recent meva (que vaig tard sempre). Enregistren i documenten actuacions a la Casa Murada: impecables. Si hi entreu, busqueu-hi la versió de “I estels”, de Ferran Palau, que “homenatja” aquest bloc. (Merci.)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s